Beoordelingen 

762 commentaren van in totaal 764 beoordelingen
Service
Jac v.d eijnden (Deurne)
14-08-2019
9

Vriendelijk en kundig personeel, goede service, komen afspraken na, gastvrije en mooie ontvangstruimte met lekkere koffie en chocolade melk, kortom top

Service
Annelies Hoolmans (Helmond)
14-08-2019
9

Altijd goede service, vriendelijk, meedenken

Verkoop
Jos Bexkens
31-07-2019
10

Komt betrouwbaar en vriendelijk over. Zeker in vergelijking met een Toyota-dealer in Eindhoven.

Service
Leo Damen (Gemert)
31-07-2019
10

Zeer vriendelijke vakkundig personeel

Service
mevrouw van Kessel (Deurne)
31-07-2019
9

Een 9, omdat ik zeer tevreden ben, vooral het personeel (m.n. Mark van Engeland) zeer service gericht is. Ik heb geen 10 gegeven, omdat ik verrast werd door de kosten van de leenauto, €25 om naar huis op en neer te rijden; totaal +/- 20 km. Was in de veronderstelling dat het gebruik van de leenauto bij de service hoorde.

Service
Cees (Helmond)
24-07-2019
10

Vriendelijk personeel. Goede informatie vooraf en achteraf. Geen verrassingen. Te verwachten kosten bij een volgende onderhoudsbeurt (o.a. door slijtage) worden al gemeld.

Verkoop
Eric Scheepers (Helmond)
23-07-2019
10

We komen er al jaren en het is altijd fijn om te komen. En als je vragen hebt word je altijd vriendelijk geholpen. Hele fijne dealer!!

Verkoop
Jos (Helmond)
23-07-2019
10

Aardige, behulpzame mensen die weten waar ze over praten.

Verkoop
Toon Slaets (helmond)
23-07-2019
10

Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk, meedenkend met de klant, altijd eerlijke informatie.

Verkoop
willy van den Boer (Someren)
23-07-2019
9

Correcte en goede kwaliteit van de verkoper.

Verkoop
LOE LJ VANVINKENROIJE (MARGRATEN)
23-07-2019
10

een zeer vriendelijke en deskundige behandeling bij de aankoop en aflevering van mijn nieuwe toyota

Verkoop
Brigit van de Kandelaar (Gemert)
23-07-2019
9

Klantvriendelijk, servicegericht, nemen alle tijd, duidelijke uitleg, geen gladde verkopers maar enthousiaste mensen die staan achter het produkt dat ze verkopen.

Verkoop
M. vd. Ouden (Helmond)
23-07-2019
10

Fijn contact en snelle levering.

Verkoop
Dhr. J van Hout
23-07-2019
7

Wij rijden inmiddels in de 4e Toyota RAV waarvan de laatste 2 Hybrid's zijn. Gedurende deze tijd hebben we enkel contact met Oostendorp garage om de winter- zomerbanden te wisselen. Dit toont aan de we destijds de juiste keuze hebben gemaakt om een goede en probleemloze te gaan rijden. In de enquête na aanleiding van de aankoop van de nieuwe RAV 4 Hybrid hebben we Oostendorp beoordeeld met een 8 omdat we vinden dat bij de verkoop de nadruk moet liggen op goede uitleg en een relatief snel en duidelijk aanbod. De aflevering van een nieuwe auto moet omgeven zijn met emotie, doek over de auto om te onthullen, bosje bloemen voor je vrouw, tijd voor uitleg documenten etc. De verkoop en aflevering heeft duidelijk in onze ogen te kort geschoten, vandaar geen 10 maar een 8.

Verkoop
Erwin Leenders (Beek en Donk)
23-07-2019
8

De ontvangst, de gastvrijheid gaf me meteen een goed gevoel. De verkoper was kundig, behulpzaam en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. We zijn daarna nog bij andere dealers wezen kijken, maar geen andere dealer overtrof dat gevoel of kon zich meten met de mogelijkheden wat betreft private lease. Ik had graag alleen meer op de hoogte gehouden willen worden van de levertijd van de nieuwe auto, zonder dat ik er zelf achteraan moest bellen.

Verkoop
Dhr.G. Maas (Geldrop)
23-07-2019
10

oostendorp auto helmond is een klant viendelijk bedrijf met prima mensen die mij zeer tendienste zijn geweest in de tientalle jaren die wij er al komen.

Verkoop
L.vlemmix (Someren )
23-07-2019
10

Klantvriendelijk en goede service

Service
Theo Driessen (Helmond)
17-07-2019
10

goede service, behulpzaam en netjes.Onderhoud word altijd goed uitgevoerd tegen een goede prijs

Service
Dhr. P. van den Akker (Helmond)
04-07-2019
10

Bijzonder vriendelijk personeel, ter zake kundig. Kosten duidelijk doorgesproken. Kom hier al jaren tot volle tevredenheid.

Service
Peter Mertens (Someren)
04-07-2019
9

Goede service, goede voorlichting. Klant vriendelijk.

Service
Peter
04-07-2019
7

Goede monteurs. Te grote factuur.

Service
Hans (Vlierden)
04-07-2019
9

Betrouwbaar, goed en accuraat. Duidelijke opgave over het hoe en waarom bij extra kosten.

Service
Piet van den Hurk
28-06-2019
8

10 jaar gelden voor de eerste keer bij Oostendorp in de showroom geweest en toen een negatieve ervaring gehad.Daarom daar nooit meer geweest. Nu een grote beurt laten doen, wat schetst mijn verbazing.Een super vriendelijke receptionist en mijn auto keurig volgens afspraak gemaakt.Een totaal andere ervaring, anders was het nu misschien al een negen geweest. Ga zo door.

Service
Frenk Raijmakers (Helmond)
21-06-2019
10

Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk

Service
R. Scholten
21-06-2019
9

Prima service. Wel jammer dat ik de APK evengoed nog moest betalen bij de kleine beurt. Sommige garage’s doen de APK gratis bij een beurt.

Service
Tien Verhoeven
21-06-2019
9

Omdat ik daar altijd keurig en leuk wordt geholpen.

Service
ad bontekoe (eindhoven)
14-06-2019
8

correct zeer vriendlijk alles klopt tijd prijsopgave prima

Service
angela (gemert)
12-06-2019
9

zijn altijd goed geholpen.

Service
Jan Gehoel
07-06-2019
10

Klantvriendelijk en goede service

Service
Jan de Roo (Zwanenburg)
05-06-2019
7

Ik ben tevreden met de werkzaamheden en de daeler

Service
j verbeek (eindhoven)
31-05-2019
9

alles is goed geregeld

Service
Dhr. A. Boot
31-05-2019
10

Alles perfect geregeld

Service
Rinus Jansen (Gemert )
31-05-2019
10

Beste dealer met top service

Service
Jolanda Olij (Helmond)
24-05-2019
10

Het hele ''pakket'' wat wordt aangeboden is helemaal perfect.

Service
Swalen (Eindhoven)
22-05-2019
6

Beleefd en klantvriendelijk contact. Niet prettig dat kentekenplaathouders worden vervangen zonder klant op de hoogte te brengen.

Service
Ingrid (Beek en donk)
08-05-2019
7

Medewerkers receptie zijn vriendelijk, autoverkopers niet. Ik heb een auto gekocht in 2018! En niks gekregen bijv een fles wijn of een bos bloemen. En er was een prijsvraag krijg je geld terug van je auto als je zuinig hebt gereden challence. Niks gehoord.

Service
De Hen (Deurne)
08-05-2019
10

Prima garage!

Service
Dhr T.J.A. van den Hogen (Helmond)
08-05-2019
10

Ik ben als klant zeer tevreden over de behandeling ,werkzaamheden en afwikkeling van mijn opmerkingen.

Service
Karin Wisman (Mierlo)
08-05-2019
10

Goede service. Klantvriendelijk. Professioneel. Erg tevreden!!

Service
Mart Stokmans (Geldrop)
03-05-2019
8

perfecte service en betrokkenheid

Service
Jan R (Helmond)
30-04-2019
9

..

Service
Henk de Greef (Helmond)
24-04-2019
10

Vriendelijk,duidelijk en bekwaam.

Service
Melanie Smits (Helmond)
18-04-2019
10

In mijn band zat een spijker en de ruitenwissers waren aan vervanging toe. Ik werd tijdens de werkzaamheden aan mijn auto hierover netjes gebeld.

Service
Jeroen de Kort (Helmond)
11-04-2019
8

Op zich een goede en mooie dealer met voldoende keus. Bij het onderhoud waren echter een aantal kleine zaken toegevoegd waarbij van te voren niet overleg is geweest, zoals het toedienen van een motorreinigingsvloeistof of aircoverfrisser. Dit zijn zaken die m.i. prima in een standaard onderhoud passen en als ze toch erbovenop komen dan eerst overleg (wat dus nu niet is geweest).

Service
Tony Peters (Helmond)
10-04-2019
9

Ik ben tevreden hoe mijn auto en ik zelf behandeld wordt bij Toyota garage Helmond

Service
Egon (Helmond)
10-04-2019
10

Als je service belangrijk vindt, dan ben je bij Oostendorp aan het juiste adres. Onderhoud en reparaties worden nauwgezet uitgevoerd zodat je auto in perfecte conditie blijft.

Service
Cor (Gemert )
10-04-2019
9

Goede service en kennis van zaken.

Service
Geert-Jan van Bussel (Helmond)
10-04-2019
9

Uitstekende dienstverlening, altijd heldere communicatie, prima ontvangst en afhandeling.

Service
J. Bergs (Helmond)
09-04-2019
9

De werkzaamheden en planning verliepen volledig volgens afspraak. Prima.

Service
Hr jha van Vlerken (Mierlo)
09-04-2019
10

Alles ziet er netjes uit. Je wordt er vriendelijk ontvangen door de receptie. Ze hebben een leuke wachtruimte met koffie of thee en fris en kranten of tijdschriften. Ook is er Internet en wifi. En toch het belangrijkste is dat mijn auto altijd goede beurten krijgt en ik weet vooraf wat het gaat kosten. De auto ziet er daarna altijd schoon uit. Ze hebben ook leenfietsen waar ik ook weleens gebruik van maak.

Service
Eric Heijnen (Meijel)
09-04-2019
9

Duidelijke uitleg vooraf over de prijsopgave, netjes. Op locatie zelf een prettige en relaxe sfeer. Na de grote beurt ook een goede uitleg over de werkzaamheden die verricht zijn. Kopje koffie stond klaar.

Service
Mw. Van Moorsel (Helmond )
09-04-2019
10

Alles verloopt van A tot Z letterlijk en figuurlijk op rolletjes.

Service
Dhr.Reijnders. (Bakel.)
09-04-2019
10

Ben al vele jaren klant naar alle tevredenheid.

Service
John Haan (Nuenen)
09-04-2019
10

Prima bedrijf. Goede medewerkers.

Service
Theo Martens
20-02-2019
10

Zeer klantgericht, top service, lang bestaande relatie.

Service
Tiny van Aerle (Helmond)
20-02-2019
10

Altijd correct vriendelijk, krijg zelfs een warm worstenbroodje!

Service
G.v.d.Heuvel (Helmond)
14-02-2019
9

Afspraken zijn helder.

Service
W.G. Gomes
14-02-2019
10

Dealer is vriendelijk en kundig en geven duidelijke uitleg over verrichte en eventueel te verrichten werkzaamheden.

Service
Leny Goevaers (Helmond)
03-02-2019
9

Het personeel heeft mij correct en vriendelijk te woord gestaan

Service
Ton Berkers (Asten)
01-02-2019
10

Toyota Oostendorp Helmond voldoet al 12 jaar voor 100% aan wat ik van een gespecialiseerd garagebedrijf verwacht.Ook de klantvriendelijkheid van de receptie is onvolprezen!

Service
M. Cranenbroek
25-01-2019
10

Vriendelijke receptie met kennis van zaken en uitstekend werk van de monteurs

Service
Kees van de Ven (nuenen)
23-01-2019
9

Door derden geadviseerd om na het plotseling/onverwacht sluiten van eigen toyota garage over te stappen naar Oostendorp. Tot nu toe 2x ervaren hoe de service e.d is. Zeeeeeeeeeer tevreden . De persoonlijke benadering spreekt mij erg aan. Heb ook bij deze garage de overtuiging GEEN nummer te zijn maar een persoonlijke klant.

Service
Dhr. E. Hendrikx (Helmond)
16-01-2019
9

TOYOTA AYGO is een erg betrouwbare auto. Voorts compleet en relatief voordelig. Qua brandstofverbruik en onderhoud. Met Oostendorp kwam ik in contact toen ik de aanschaf van een Toyota Aygo in 2006 overwoog. Sindsdien ben ikbij dat bedrijf gebleven. Naar tevredenheid. In 2017 opnieuw bij Oostendorp een Aygo gekocht.

Service
cor van de kerkhof (helmond )
04-01-2019
6

eerst aan de klant vragen als ie mij eens is wat ze doen dan pas gaan maken

Service
R.van Wanrooij (Helmond)
04-01-2019
10

Prima zaak. Duidelijke presentatie modellen.Vriendelijk personeel

Verkoop
Harry Kerkhoff (Helmond)
03-01-2019
10

Ben altijd correct geholpen als ik aan de balie kom, vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Leenhouwers
03-01-2019
10

Super behandeld

Verkoop
Jan Gruijters (Asten)
03-01-2019
9

Een mooi ingerichte showroom en geen opdringere verkopers.

Service
A.C.J.Slaets (Helmond)
21-12-2018
8

een goede garage betrouwbaar en deskundig

Service
Jos (Gemert)
19-12-2018
10

Altijd super tevreden

Service
Ted Hooglugt (Helmond)
14-12-2018
8

de mensen van Oostendorp waar ik mee te maken heb gekregen kwamen allen vriendelijk en vakbekwaam over, m.a.w. een tevreden klant . Waarbij ik misschien ten overvloede moet zeggen dat de 5 toyotas welke ik heb gehad en heb allen bij deze garage zijn gekocht. Spreekt dus ook voor zich.

Service
Antoon van Lieshout (Helmond)
14-12-2018
9

ik kom er niet voor niets al 26 jaar

Service
M.C.M.Brekelmans Vollebregt (Deurne)
14-12-2018
10

Keurige service. Goede uitleg van de te verrichten werkzaamheden. Vooraf prijsindicatie. Vriendelijk personeel.

Service
John en Jet Schepers (Helmond)
14-12-2018
8

Vriendelijke, bekwame en hulpvaardige mensen werken in deze garage. We komen er al jaren en zijn nog steeds tevreden.

Verkoop
Ralf Peters (Helmond)
10-12-2018
9

positief : vriendelijkheid behulpzaam kennis van zaken minder : niet op gemaakte afspraken terugbellen.

Service
Rinus Swinkels (Milheeze)
05-12-2018
9

Goede service

Service
Peter Beeren (Helmond)
05-12-2018
8

Keurige zaak met veel deskundig personeel.

Service
Mevrouw Hurkmans (Helmond)
05-12-2018
9

Altijd goede service en uitleg over en uitvoering van werkzaamheden en kosten.

Service
W van der Eijk (Mierlo)
05-12-2018
10

Al jaren een zeer goede onderhouds garage

Service
Ben koolen
30-11-2018
10

10 klantvriendelijk, service gericht.

Service
Van der Eijk (Mierlo)
30-11-2018
10

Alles perfect.

Service
Rini van der Heijden (Helmond)
30-11-2018
9

Omdat ik altijd zeer vriendelijk en correct behandeld word en op alle vragen een begrijpelijk antwoord krijg en mij altijd bij inruil goed behandeld voel.

Service
Pieter van Ettro (Helmond)
30-11-2018
10

Omdat bij Oostendorp Helmond de service en klantbetrokkenheid hoog in het vaandel staat.

Service
Piet Hurks (Lieshout)
30-11-2018
9

Goed en betrouwbaar bedrijf met goede service. Dit is voor mij een belangrijke reden om klant te blijven.

Verkoop
hoek (deurne)
29-11-2018
10

Hebben wij nou de elktrfiets gewonnen of horen wij dat nog. Gaarne uw reactie.

Service
Dhr. W Seebregts (Helmond)
27-11-2018
10

Alles word duidelijk uitgelegd en perfect geregeld je komt nooit voor verassingen te staan.

Verkoop
j c haverkort (geldrop)
27-11-2018
10

Ik ben perfect en heel geduldig geholpen. Alle andere bekleding in de Jaris beviel me niet wat kleur betreft en daar zou ik het op af laten knappen. Hij heeft net zo lang gezocht tot hij vond wat ik wilde.

Service
H.P.Bongers (helmond)
23-11-2018
8

Goede service,alles verliep volgens afspraak en prijsopgave. Ik was zeer tevreden.

Service
Nadir Mohammadi (Helmond )
23-11-2018
10

Ik vind dat ze doen hun beste en ik ben mee tevreden.

Service
Frans Raaijmakers (Aarle-Rixtel)
23-11-2018
9

Prettige ontvangst en afhandeling.

Service
Sandy (Best)
23-11-2018
9

Wegens mijn ervaring. Als ze wel over wieldoppen hebben over gehad zodat ik niet terug moest, plus de eerste bandenwisseling zal gratis zijn maar dit is inmiddels opgelost.

Service
Sandra Koppes (Helmond)
09-11-2018
10

Ik ben er tot nu toe altijd heel goed geholpen en heel vriendelijk te woord gestaan. Iedereen daar is zeer behulpzaam.

Service
T Vogels (Helmond)
09-11-2018
9

Ze staan voor mij klaar en dat vind ik belangrijk.

Service
B. Van de Goor (Helmond)
09-11-2018
10

Keurige garage met kundig personeel op zowel commercieel als technisch vlak en een receptie welke de mens nog als klant behandeld en waar jij je niet een nummer voelt.

Service
Dhr. Spoormakers (Helmond)
02-11-2018
9

Wij zijn zeer tevreden of het nu gaat om > aankoop nieuwe auto, onderhouds werkzaamheden etc. etc.

Service
frans janssen (helmond)
02-11-2018
10

Prima garage niets op aan te merken.

Service
Marian van G. (Helmond)
02-11-2018
9

Prima garage. Klantvriendelijk en behulpzaam.

Service
JAN van der Ploeg (Mierlo)
02-11-2018
9

Prima ontvangst,koffie en afwerking van de werkzaamheden.

Service
Dhr J. Schagen (Deurne)
29-10-2018
8

Bijzonder prettig persoonlijk contact en vertrouwen in de geleverde arbeid.

Service
Dhr w. Bogaart (Helmond)
29-10-2018
9

Staan altijd klaar en goede service en garantie zonder te zeuren.

Service
Mevr. Verhees
29-10-2018
9

Goede garage, vriendelijke mensen, lekkere koffie.

Verkoop
Frans Cornelissen (Helmond)
29-10-2018
10

Goed geholpen met papieren invullen goeie auto en *** heeft ons uitstekend geholpen.

Service
E.m. Berkvens (Mariahout)
29-10-2018
8

Ze zijn netjes en correct.

Service
Elise valentijn (Mierlo -hout)
29-10-2018
8

Omdat er een Hele fijne en prettige sfeer hangt.

Service
Dhr. M.v.d.Poel (Helmond)
17-10-2018
9

Betrouwbare dealer met vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar. Ik ben al jaren een vaste klant.

Service
Loek Plas (Someren)
17-10-2018
10

Het bedrijf is klantvriendelijk. Wanneer de monteurs bezig zijn met de auto, lees ik op mijn gemak mijn boek, drink mijn cappuccino en voel mij gewoon thuis, wetende dat de auto goed nagekeken wordt. Chapeau!

Service
CB Vitalis (Helmond)
11-10-2018
8

Controle van de autobanden wissel.

Service
Ria Derijck (Waalre)
05-10-2018
10

Ik Ben tevreden en wordt altiijd correct behandeld

Service
Ineke Bruggink (Deurne)
05-10-2018
10

Prima afhandeling van de beurt, duidelijke uitleg bij het brengen en ophalen van de auto. Aandachtspunten:Op de website kreeg kwam niet duidelijk naar voren wat nou een ‘kleine beurt’. inhoud.

Service
Erwin Bouwmans (Helmond)
05-10-2018
9

Oostendorp is een prima garage met vakkundig en vriendelijk personeel. Grote klasse!

Service
Dhr. Kerskes (Deurne)
05-10-2018
10

Goede service fijne auto fijn bedrijf

Service
Wim Dreverman (Mierlo)
05-10-2018
9

Zoals eerder toegelicht: vriendelijke en correcte bediening. Hier is de klant koning.Deskundig personeel.Totale uitnodigende uitstraling

Service
Henk van Osch (Deurne)
27-09-2018
10

Ik ben altijd keurig geholpen en bij de onderhoudsbeurten krijg ik altijd gevraagd en ongevraagd goede adviezen.

Service
joke nuijten (helmond)
25-09-2018
9

Krijg er altijd koffie of thee , en worstbroodje , leuk.

Verkoop
Peter vanBussel (Someren)
20-09-2018
10

Ik word er altijd vriendelijk ontvangen en ik denk ook de meest deskundige begeleiding.Moet ik ergens op wachten, dan is er koffie met het dagblad.

Service
A Willems (Helmond)
19-09-2018
9

Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijke houding van Toyota-Oostendorp daarom beveel ik met overtuiging deze garage aan.

Service
H.Willems (Deurne)
19-09-2018
9

Netjes en zeer klantvriendelijk

Service
Ferd Raaymakers (Lierop)
13-09-2018
9

Goed bezig

Service
J. Sanders
13-09-2018
10

Ben al ongeveer 30 jaar klant en altijd heel tevreden over de service en dienstverlening.

Service
Mevr. Mulde-Ripphausen (Asten)
13-09-2018
9

Omdat het voor mij een klantvriendelijke garage is.

Service
Cor van de Ven (Helmond)
13-09-2018
10

Ben al jaren tevreden over Oostendorp Auto Helmond. Alles gaat altijd op een prettige manier.

Service
L verdonk (Geldrop)
06-09-2018
8

Zeer tevreden

Service
Jef van Hout (Beek en Donk)
05-09-2018
9

Betrouwbaar en betrokken personeel met enorm veel kennis van zaken. Het cikfer 9 laat nog enigszins ruimte voor verbetering. ;-)

Service
Sacha Paul (Bakel)
05-09-2018
10

Eerlijke vriendelijk mensen die mij voor een goede prijs weer op weg hebben geholpen.Wat wil je nog meer....

Service
Frenk Raijmakers (Helmond)
05-09-2018
9

Betrouwbaar en klantvriendelijk. Ben al jaren een tevreden klant.

Service
lea cleven wesseling (valkenswaard)
05-09-2018
10

goede service

Service
henk maas (helmond)
05-09-2018
10

na problemen met accu werd ik snel gehopen

Verkoop
Dennie Bellemakers (Helmond)
31-08-2018
9

Omdat ze mensen netjes behandelen.Dat ze de tijd nemen je te woord te staan en advies geven.

Service
piet smits,0492 518286 (helmond)
31-08-2018
10

een goede auto daar hoort een goed garage bij

Service
a.wijnen (helmond)
29-08-2018
9

omdat alles goed uitgevoerd is, de afspraken klopten (de auto werd op mijn verzoek thuis opgehaald)De auto werd,uiteraard tegen betaling, grondig van buiten en binnen schoongemaakt.

Service
Hendrix MJ (Nuenen)
23-08-2018
8

ik heb heel goede ervaringen met de garage in Helmond; heel correct en vriendelijk.

Service
Piet van der Horst (Mierlo)
22-08-2018
10

Alles bij deze dealer kan gewoonweg niet beter! Ik ben uiterst tevreden.

Service
C.Buthkwr (Geldrop)
15-08-2018
10

Staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en oplossingen aan te bieden

Service
Leon Gerritsen (Belfeld)
15-08-2018
8

goede service vriendelijk

Service
Henk Wibier (Helmond)
15-08-2018
8

Ik word oprekt goed behandeld waar ik tevreden mee ben.

Service
A. van den Broek (Helmond)
13-08-2018
1

De gemaakte afspraken worden in twijfel getrokken en de prijs/kwaliteit verhouding van de reparatie is ver te zoeken. Collega's geven elkaar de zwarte piet in het bijzijn van de klant.

Service
M.v.d.Poel (Helm)
08-08-2018
9

Top dealer, goede service.

Service
Hoof (Merselo)
02-08-2018
9

Kan altijd beter

Service
P van lieshout (Handel)
01-08-2018
8

Tevreden

Service
Adriaan Maas (Deurne)
01-08-2018
9

Hartelijke ontvangst. Vooraf duidelijk gecommuniceerd wat de kosten zijn voor de onderhoudsbeurt.

Service
Gemma van Gaans (Helmond)
25-07-2018
9

Altijd goede service, vriendelijk te woord gestaan en vertrouwen in de goede kwaliteit van het onderhoud.

Service
Bart van Hout (Helmond)
24-07-2018
9

Vakmanschap service openheid

Service
Aleid Vonk (Helmond)
23-07-2018
8

Echt een fijne zaak, leuk personeel. Vriendelijk. Bij mijn vorige Toyota dealer kende ik ook het werkplaats personeel, hier ken ik niemand uit de werkplaats, maar dat zal wel komen omdat tijden veranderen.Een 10 vind ik altijd overdreven om te geven.

Service
C. Verheij (Helmond)
19-07-2018
10

Tot nu toe zeer tevreden over de geleverde service

Service
Joop Martens (Deurne)
19-07-2018
8

Vriendelijk, correct en goede srevice

Service
Willie Jonkers (Someren)
18-07-2018
10

Zeer vertrouwd adres en geen verrassingen bij het ophalen

Service
H. Hurkmans (Deurne)
13-07-2018
9

Toyota is wat product en dealer perfect op elkaar afgestemd e.e.a. voor lang zorgeloos rijplezier.

Service
Thijs van den Boogaart (Helmond)
11-07-2018
9

na +/- 30 jaar mijn Toyota hier in onderhoud te hebben gehad nog steeds tevreden en een goed onderbuik gevoel. Nooit het idee gehad dat er onnodige reparaties zijn uitgevoerd

Service
cortooms asten (aSTEN)
09-07-2018
8

goed en snelle behandeling

Service
Gerard Schepens (Walnoothof 30 Hwelmond)
09-07-2018
9

omdat het totaal plaatje achteraf toch goed is afgehandeld

Service
Annelies Hoolmans (Helmond)
09-07-2018
9

Prachtige zaak, lekkere koffie, vriendelijke en kundige medewerkers, goede service.

Verkoop
Henk Aarts (Helmond)
09-07-2018
10

Altijd in een Toyota van Oostendorp Auto Helmond B.V. gereden Een Toyota Starlet was de eerste, gekocht toen nog de garage aan de Mierloseweg in Helmond was. De auto's waren en zijn bij onderhoudsbeurten bij Oostendorp Auto altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd

Service
Marion van Wanrooij-van Wanrooij (Helmond)
09-07-2018
10

Vriendelijk en correct personeel.Prettige zit bij de koffie. Schone werkvloer en mooie presentatie van de verschillende nieuwe modellen.Duidelijke prijsopgave vooraf en duidelijke informatie achteraf wat er is gedaan aan mijn Toyota.

Service
Kerkoff
09-07-2018
9

Het vertrouwen in de garage en de correcte behandeling van personeel aan de balie

Service
Annie Sars (Deurne)
29-06-2018
10

Wij zijn zeer tevreden over de service en de duidelijke uitleg die we steeds krijgen als wij vragen hebben.

Service
Jan Bertrand (Helmond)
27-06-2018
9

Uitstekende uitvoering van het onderhoud en een prima service. Zeer klantgericht.

Verkoop
Petra (Beek en Donk)
27-06-2018
10

Prima geholpen bij de proefrit, de afwikkeling van het leasecontract en de aflevering van de auto. Een leuke, spontane verkoper die voelt wat de klant wil. Dit is inmiddels onze 10e Toyota, allemaal van Oostendorp Helmond. Super tevreden over deze garage / dealer.

Service
Slawek Kurek
20-06-2018
10

Goede service

Service
Eric Martens (Helmond)
20-06-2018
10

Ik ben al jaren een tevreden klant. Ik word altijd netjes te woord gestaan. Afspraken worden nagekomen en ondanks dat het een goed geoliede “machine” is is er toch ruimte om “out of the box” te denken.

Service
W. Joosten
20-06-2018
5

Meer luisteren naar de klant en ervoor zorgen dat het uitvoeren personeel ook de handvaten heeft om een klant met een tevreden gevoel op weg te sturen.

Service
Twan van Heugten (Asten)
20-06-2018
9

Zeer tevreden

Service
M. Jonkers (Someren)
15-06-2018
10

Betrouwbare garage, hoogwaardige dienstverlening en uitstekende service.

Service
M.C.M.Brekelmans Vollebregt (Deurne)
14-06-2018
10

Ik ben zeer tevreden over Toyota Oostendorp. Ik krijg altijd goede uitleg over de werkzaamheden die uitgevoerd zijn bij de "beurten"". Ik ben daar als totaal a-technische vrouw heel blij mee. Afspraken worden keurig nagekomen. Ik voel me veilig met mijn Toyota mede door mijn Oostendorpgarage.

Service
van wetten (gemert)
14-06-2018
9

fijne garage met vriendelijk personeel. zijn al jaren klant en zeer tevreden.

Service
Rinus Jansen (Gemert)
13-06-2018
10

Prettig personeel. Mooie showroom. Altijd goede uitleg enz.

Service
Dhr Hans Driessen (Helmond)
13-06-2018
9

Betrouwbare dealer die onderhoud en reparaties zeer naar mijn tevredenheid uitvoerd en daar een redelijke prijs voor vraagt.

Service
mevr.van Gestel
13-06-2018
9

tevreden...m.u.v. verzoek om gebeld te worden als de auto klaar was...Dat waren ze denk ik vergeten

Service
Dhr. De Haas (Helmond)
13-06-2018
8

Al vele jaren zeer tevreden over servicegerichtheid en toelichting op te verrichten werkzaamheden. Dealer denkt met de klant mee. Ook tussentijdse zaken worden, ook zonder afspraak, accuraat en naar tevredenheid opgepakt.

Verkoop
I j m van der palen (Beek en Donk )
13-06-2018
9

Ik ben goed geholpen de verkoper is mee gereden met de proefrit, bij de challence heb ik een stuk alleen gereden, en ik heb veel elektrisch gereden. Wel 60 %

Service
Wim groenen (Asten)
13-06-2018
9

Alles was prima

Verkoop
Peter de Groot (Geldrop)
06-06-2018
10

Prima bedrijf met deskundig en klantgericht personeel. Geen onnodig opgeprikt gedrag maar een eerlijke en faire benadering van de klant. Fijne mensen die achter hun product staan en het belang van de klant steeds in de gaten houden.Gedurende 12 jaar steeds prima ervaring met hun gehad. Voorheen bij andere merkdealers regelmatig minder positieve ervaringen opgedaan. Het Toyota-care systeem werkt ook prima.

Service
Tony Florisse (Eindhoven)
06-06-2018
9

Alles was naar wens

Service
dhr. A. van Lieshout (helmond)
06-06-2018
9

Ga na de onderhoudsbeurd in alles tevreden naar huis.

Service
J.G.Arends-van der Wiel (Helmond)
06-06-2018
10

Garage Oostendorp Auto Helmond heeft mij altijd keurig te woord gestaan en behandeld. Zij geven een goed advies, waardoor ik volledig op hen kan vertrouwen.

Service
C.M. Schouten (Cees) (Helmond)
04-06-2018
9

Het is vooral de betrouwbare indruk die ik al vele jaren bij Toyota heb ervaren. Alles is tevoren goed bespreekbaar, en dat wekt vertrouwen. En, wat kan een mens nog meer verwachten !!!

Service
Mevr. Jonkers (Helmond)
04-06-2018
9

Van het maken van de afspraak, de werkzaamheden, wachttijden alles volgens schema. Erg behulpzaam en vriendelijk. In de 30 jaar garage ervaring staan ze zeker met stip bovenaan!

Service
Mevrouw Verhoeven van Balkom (Helmond)
30-05-2018
8

Ben zeer correct behandeld.Afhandeling liet niets te wensen over.Ben zeer tevreden.

Service
H.J.A. van de Vondervoort (Helmond)
30-05-2018
7

op afgesproken tijd de auto aangeleverd en dan laat de monteur ruim een half uur de auto buiten staan voor hij er aan begint. daardoor heb ik ruim anderhalf uur zitten wachten voor een kleine beurt.

Service
J.H.P.M van den Akker
25-05-2018
9

goede en correcte behandeling

Verkoop
Ralf Peters (Helmond)
24-05-2018
10

Vriendelijk personeel, netjes gekleed, ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van mijn bestelling,

Service
Frans van Eijk (Someren)
23-05-2018
8

je word NETJES behandeld

Service
Fr Coppens
17-05-2018
9

Klant vriendelijk mooie uitstraling receptie,en mooi en zuiver de showroom

Service
Rob van Herk (Beek en Donk)
16-05-2018
10

Fantastische service, staan direct voor je klaar en zorgen voor verdere mobiliteit.

Service
De Greef (Helmond)
09-05-2018
9

Klantvriendelijke en vakkundige mensen.werken zoals afgesproken.

Service
Mevr. Ernest
09-05-2018
8

Fijne professionele mensen die zakelijk zijn, maar zeker ook klantvriendelijk.

Service
Dhr van Lieshout (Helmond)
04-05-2018
10

goede behandeling vriendelijk

Service
Jan Gruijters (Asten)
04-05-2018
9

komen afspraken goed na, zijn klantvriendelijk en klantgericht

Service
H de Korte
02-05-2018
9

Prijsafspraken netjes nagekomen en volgens afspraak alles gedaan wat moest gebeuren

Service
w.v.d. beek (deurne)
02-05-2018
7

heb nooit opmerkingen

Service
Ger van Diessen (Waalre)
02-05-2018
10

Uitermate goed geholpen. Even vlug een APK er tussendoor doen omdat deze was verlopen en ik naar het buitenland moest was geen probleem, ook al was het topdrukte in de werkplaats. Ze hebben verstand van zaken en ieder probleem wordt tot in de puntjes opgeost. Ze geven ook een goede terugkoppeling. Vriendelijk personeel.

Verkoop
Luke van Leuken (Helmond)
02-05-2018
10

Erg goed geholpen .

Service
Bogaart (Helmond)
02-05-2018
10

zijn gewoon goed staan altijd klaar

Service
M.G. van de Ven (Deurne)
26-04-2018
10

Oostendorp is een dealer waarop je volledig kunt vertrouwen en die me nog nooit in de steek heeft gelaten.

Service
Piet van Melis (Helmond)
25-04-2018
10

ben uiterst tevreden betreffende de ontvangst en uitgevoerde werkzaamheden!

Service
H. Blaauwiekel
25-04-2018
9

Klantvriendelijk, Deskundig, en zeer behulpzaam.

Verkoop
Mevr. Van Elk (Helmond )
25-04-2018
10

Professionele en altijd correcte behandeling

Service
M van lierop (Helmond)
25-04-2018
9

Prima service en fijne auto

Service
Melanie Smits (Helmond)
23-04-2018
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
J v.d.Boomen
19-04-2018
7

Ik rij een 1.8 full hybrid auris aanrader/ mensen die weinig km. rijden een benzine auto kunnen nemen.

Service
Nadir Mohammadi (Helmond )
18-04-2018
10

Ik ben zo tevereden da bij, die iedere maand spaar ik geld op mijn IBAN om dat wil ik in 2030 een nieuw Toyota Yaris Inspration kopen en zeker bij Toyota Oostendorp vesiging Helmond Bij Auto en Winkel alles is TOPAltijd ze zijn mijn eerste keuze

Service
dhr R.G.Roding (Eindhoven)
18-04-2018
8

Goed bereikbaar, voldoende parkeerplaatsen, mooie receptie, wachtruimte, showroom. chef werkplaats, receptionist en monteurs besteden aandacht aan de klant.

Service
Adams (Gemert)
17-04-2018
9

Prima bedrijf

Service
JHA van Vlerken
13-04-2018
10

Omdat ik volledig tevreden ben over deze dealer. Goede receptie, goede wachtruimte met lekkere koffie en paaseitjes, en een snelle fiets.

Service
Joke en Hans Arts (Deurne.)
10-04-2018
10

Super goed personeel.van verkoper via receptie tot automonteur.

Service
Mevr. H. van Asten (Bakel)
05-04-2018
9

Prima bedrijf met deskundige vakmensen die mijn auto keurig onderhouden en ik zeker aanbeveel bij familie, vrienden en collega's.

Service
Peter le Cocq (Helmond)
28-03-2018
10

Ik kreeg goede uitleg over de factuur.Tijdens het wachten koffie en een worstenbroodjeMijn vragen werden duidelijk en correct beantwoord.

Service
Dhr. G.van de
28-03-2018
9

Alles conform uitgevoerd

Service
Maarten Romijn (Helmond)
23-03-2018
8

Service is i.h.a. correct. Afspraken worden nagekomen. Dealer is wel moeilijk bereikbaar. Telefoon wordt vaak niet opgenomen. Afspraken worden correct nagekomen. Konflikt over een radio, die het tijdens (na?) de Apk-keuring begeeft, wordt niet bevredigend opgelost. Toyota heeft wel geprobeerd het probleem op te lossen, maar raadde de klant uiteindelijk aan een nieuwe radio te kopen, die de dealer dan gratis zou monteren.

Service
Mevr. Smolenaars- Jaspers (Meijel)
22-03-2018
10

De werkzaamheden worden altijd naar grote tevredenheid gedaan. De bediening aan de balie is altijd uiterst vriendelijk en correct.De ruimte om te wachten voldoet aan alle wensen.

Service
Cor van Kempen (Gemert)
21-03-2018
8

Tevreden

Service
Angelique (Helmond)
21-03-2018
9

Zeer tevreden over de goede service die ik wederom heb ontvangen.

Service
Han van Gennip (Helmond)
21-03-2018
10

Al 29 jaar naar volle tevredenheid klant bij dit bedrijf.

Service
P.Minten (Beek en Donk)
14-03-2018
9

We worden altijd netjes en vakkundig geholpen, vooraf een goede prijsafspraak en zijn er nog bijzonderheden altijd telefonisch overleg. Wij zijn zeer tevreden.

Service
Jan Arts (Mierlo)
14-03-2018
9

Bij binnen komst wordt je vriendelijk ontvangen en gewezen op de mogelijkheden van koffie en lees hoek en je krijgt meteen te horen hoelang je moet wachten eer de auto klaar is

Service
Tony Peters (Helmond)
14-03-2018
9

ik ben zeer tevreden ..

Service
J.K Subadar (Deurne)
14-03-2018
10

Ik kom daar 8 jaar bij de dealer ik heb geen negatieve ervaring met dit bedrijf ooit gehad.Ik ben altijd netjes geholpen.Soms ben ik misschien lastig geweest dat kan toch? Ik ben heel te vrede mee vooral de auto sterk en kwaliteit dat is TOYOTA

Service
Ad Verlijsdonk
28-02-2018
7

Het viel mij tegen dat zij een belangrijke storing die maar af en toe optrad niet konden vinden.Wel zijn zij behulpzaam gebleven om het defect te vinden.Het leek mij normaal dat in deze tijd zulke af en toe voorkomende via een logbestand te herleiden moeten zijn.Toen het defect gevonden was is het goed opgelost.

Service
Peter Beeren (Helmond)
28-02-2018
9

Bereidheid om mee te denken en zeer klantvriendelijk

Service
willie beijers (vlierden)
28-02-2018
8

beleefd afspaak na komen

Service
Mevr. Bijnen (Hemond)
28-02-2018
8

de communicatie liet deze keer te wensen over.. Duurde veel langer dan we gewend waren voordat de auto klaar was.

Service
Ilja (Helmond)
28-02-2018
9

Klantvriendelijk en behulpzaam. Goede service

Verkoop
W.S.C van der Hoeven
28-02-2018
10

Goede uitleg en erg vriendelijk personeel

Service
Melle (Eindhoven )
28-02-2018
10

Prima dealer. Komt alle afspraken na en erg betrouwbaar! Een positieve uitzondering in deze tijd.

Service
Jos Kremers (Helmond)
28-02-2018
9

Prima vakkundig personeel

Service
A. Dijkmeijer (Helmond)
23-02-2018
10

Al tien jaar lang een uitstekende ervaring bij dealer in Helmond

Service
Jan B. (Helmond)
22-02-2018
9

Goede service, betrouwbaar

Service
Mevr van den Berg (Helmond)
21-02-2018
9

Goede en betrouwbare service

Service
Dhr. G.Wind (Helmond)
21-02-2018
10

Ik ben al ruim 20 jaar een tevreden klant.

Service
Frenk Raijmakers (Helmond)
21-02-2018
9

Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Service
Guus Engels (Lieshout)
08-02-2018
10

Vriendelijk personeel uitstekende wachtruimte met koffie. De afgesproken wachttijd klopte.

Service
Peter de Groot (Geldrop)
07-02-2018
10

Prima betrouwbaar bedrijf met deskundige en klantvriendelijke medewerkers.

Service
Leo Overmars (Aarle-Rixtel)
29-01-2018
10

Mijnn garage geef ik een tien voor de service en klantvriendelijkheid. Vooraf zijn de 'standaard prijzen' bekend, ook al vraag ik daar nooit naar, gewoon heel lage onderhoudskosten voor mijn Prius. Dat is mooi, lage prijzen, maar voor mij zijn het de rustige en vriendelijke mensen waarom ik een tien geef. Vakkundig leggen zij uit wat er gebeurd is tijdens de onderhoudswerkzaamheden en staan klaar met antwoord en advies als ik nog een vraag heb.

Service
Gerrit Weijts (Helmond)
24-01-2018
10

Beste mensen.Al tientallen jaren komen wij bij deze dealer. Na 3 jaar hebben wij regelmatig een nieuwe auto gekocht. Als we er een wilde kopen die niet in Helmond stond konden we gaan kijken in Venray en werd het zo geregeld dat we het verder in Helmond afgewerkt kon worden. Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers. Zoals ik al eerder heb aangegeven hadden wij wel een leuke attentie verwacht met de laatste beurt na zoveel tientallen (25)jaren trouwe klant. Maar wat niet is kan altijd nog komen. Als slot wil ook nog even zeggen dat wij dit bedrijf zeker aanprijzen bij onze vrienden en bekende. Wij wensen ze dan ook veel succes.

Service
Mevr.Berghuis-Fortuijn
10-01-2018
10

Fijne dealer, aardig personeel, heel erg tevreden..Mijn vader komt er al heel lang en ik nu ook voortaan en dat zal ik ook blijven doen

Service
Anoniem
10-01-2018
10

Geweldig

Service
Anoniem
08-01-2018
10

Nogmaals, duidelijke afspraken die ook worden na gekomen.Het geeft 'n goed gevoel als je auto serieus en goed wordt bijgehouden!Tot slot, een zeer prettige garage!

Service
Anoniem
08-01-2018
10

Goede en snelle service.

Service
M P E Verhoeven (Helmond)
04-01-2018
9

Ik word er altijd goed en vriendelijk geholpen

Service
Richard Buis (Veldhoven)
03-01-2018
10

De verkoper is oprecht en geeft eerlijk advies. Hij is er naar onze mening niet expliciet op uit een zo duur mogelijke auto te verkopen, maar wil een tevreden klant, ook NA de handtekening en aflevering van de auto.

Service
Andre van Mierlo (De Mortel)
03-01-2018
10

Super dealer met mensen die je kunt vertrouwen.

Service
Leo vd mortel (deurne)
28-12-2017
10

zeer tevreden alles keurig af gewerkt top

Service
Mevr.Berkers (someren)
27-12-2017
9

Ben zeer tevreden over de wijzen hoe ze met klanten omgaan . correct en betrouwbaar. Belangrijk voor de klanten.

Service
a.c.j.slaets (helmond)
21-12-2017
8

een gewoon goede betrouwbare garage.

Service
Anoniem
20-12-2017
10

al vele jaren een vakkundig en betrrouwbare dealer

Service
Anoniem
20-12-2017
8

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en de afspraken zijn duidelijken worden ook nagekomen

Service
Anoniem
20-12-2017
9

Altijd zeer tevreden over service, bejegening, uitleg.Als er onverwachte dingen gevonden worden die invloed hebben op de kosten bellen ze voor overleg.

Service
henny de Pee (mierlo)
20-12-2017
10

Goede service, klantvriendelijk. Houden zich aan de afspraken.

Service
Anoniem
08-12-2017
8

klant vriendelijkheid ,goede service en communicatie.

Service
Anoniem
07-12-2017
9

Denken goed mee

Service
Anoniem
06-12-2017
10

Prima service, klantgericht: men kent de klanten bij naam en weet waarvoor ze komen, ook de afdeling verkoop is prima op de hoogte van de interesses. Geeft vertrouwen.

Service
Anoniem
01-12-2017
10

Zeer tevreden over de dienstverlening

Service
Anoniem
29-11-2017
8

Goede service, duidelijke afspraken.

Service
Anoniem
29-11-2017
10

goed bedrijf, werkt netjes en zorgvuldig, mensen zijn behulpzaam en denken meeverrichte werkzaamheden zijn altijd in orde!

Service
dhr m van hoof (mierlo)
29-11-2017
10

goede garage deskundig personeel en zeer klantvriendelijk aan de receptie

Service
Cees W. (Helmond)
23-11-2017
10

Ik kom al circa 25 jaar bij Toyota Oostendorp. Al vanaf het begin een prettige, gastvrije ontvangst en geen poespas. Hetzelfde bij aanschaf en onderhoud van een auto.

Verkoop
Stan Mutsers (Someren)
16-11-2017
10

De verkoper weet alle ins en outs van de auto die wij gekocht hebben, ook belasting technisch weet hij precies hoe het zit met betrekking tot grijs kenteken, erg vriendelijk en wat hij zegt komt hij na ondanks de erg (te) lange levertijd heeft hij ons al die tijd op de hoogte gehouden.Ook na de levering heeft hij contact opgenomen en geïnformeerd naar hoe de auto bevalt.

Service
Jack van Loon (Deurne)
09-11-2017
9

Ik ervaar een uitstekende service en er wordt helder over kosten gecommuniceerd. De afspraken verlopen heel goed en de auto is daarna weer top in orde !

Service
Henk en Tonny Seelen (Helmond )
02-11-2017
10

Zeer vriendelijk en keurig behandeld !

Verkoop
Anoniem
01-11-2017
9

prettig en vriendelijk behandeld gedurende het hel traject van eerste contact t/m de aflevering.

Service
Dhr. C.F. van Hout (Helmond)
01-11-2017
10

15 jaar ervaring alles volgens afspraak. gebeld worden als er extra kosten zijn Bij pech snel geholpen

Service
Rini van der Heijden (Helmond )
01-11-2017
10

Omdat ik altijd heel correct behandeld wordt en de werkzaamheden altijd op de afgesproken tijd afgewerkt worden. Bij het vernieuwen van de auto voel ik mij erg op mijn gemak en heel goed behandeld

Service
Jac van der Palen (Mierlo)
31-10-2017
8

Geven goede service en repareren accuraat!

Service
Wim en Lenie Bogaart (Helmond)
25-10-2017
10

Wij worden altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Men houdt zich aan de afspraak en is er iets wat niet van tevoren zichtbaar is worden we gebeld of dat vervangen mag worden en over de kosten.

Service
Henk Aarts (Helmond)
25-10-2017
7

Al diverse auto's gekocht bij Oostendorp Auto steeds tevreden geweest maar na mijn laatste onderhoudsbeurt hebben ze toch steken laten vallen onder anderen bij de communicatie over de kosten, hybride zekerheid en de ongevraagde injectie systeem reiniging

Service
dhr. Verdonk (Geldrop)
25-10-2017
10

Zeer tevreden

Service
wim janssen en Mieke Janssen (h)
25-10-2017
10

altijd vriendelijk en een goede raad en een goede service ik ben zeer tevreden

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Goede service, nette werkplaats en vriendelijke medewerkers.

Verkoop
Nguyen (Helmond)
23-10-2017
6

Niet 100% tevreden.

Service
Anoniem
18-10-2017
10

Oostendorp zorgt ervoor dat mijn toyota vakkundig wordt onderhouden. Tijdens onderhoud voorkomt men dat ik stil kom te staan door defecten preventief aan te pakken. Bovendien wordt ik op de hoogte gehouden over de verwachte kosten en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
18-10-2017
8

al jaren fijn en deskundig te woord gestaan ik ben zeer tevreden over deze daeler

Service
Anoniem
18-10-2017
9

TEVREDENHEID

Service
N. Buiteman (Helmond)
13-10-2017
9

Ik word altijd zeer correct te woord gestaan,contact met receptionist is zeer professioneel en vriendelijk.Ik heb volledig vertrouwen dat mijn auto in goede handen is.

Service
Anoniem
12-10-2017
10

Flexibel en goed

Service
Anoniem
11-10-2017
9

Snel, vriendelijk en goed geholpen.Komen de afspraken na.Alles vakkundig uitgevoerd.

Service
Léon Verstappen (Lierop)
05-10-2017
8

goede sevice en klantvriendelijkheid

Service
Dora Panhuijzen (Deurne)
04-10-2017
9

Omdat het goed is !!

Service
J. Ramakers (Geldrop)
27-09-2017
10

ben tevreden

Service
J.C.Goos (Bakel)
15-09-2017
10

Een goed bedrijf, waarbij de klant zich Koning voelt. Een goede relatie met de verkoper. Komt altijd even informeren hoe het gaat. Ook het gehele team van de receptie, hulde voor de klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Het geeft veel vertrouwen. We rijden zowel de C-HR als ook een Aygo. Nooit geen problemen onderweg.

Service
Anoniem
14-09-2017
10

Vriendelijke benadering. Denken met je mee en komen gemaakte afspraken na.

Service
Anoniem
13-09-2017
10

alle afspraken worden nagekomen en service is prima. Als er problemen zijn worden die opgelost. Iedereen altijd ook erg vriendelijk.

Service
Anoniem
13-09-2017
10

vriendelijkheid en goede service

Service
Ria Derijck (Waalre)
13-09-2017
10

Omdat het personeel mij altijd goede uitleg geeft wat ze hebben gedaan en ze zijn altijd vriendelijk . En de koffie is heerlijk.

Service
J. Sanders
13-09-2017
9

ik kom er al vele jaren en ben steeds tevreden

Service
Marcel van Gerwen (Helmond)
06-09-2017
8

Omdat de garage doet wat ze beloofd. Goede service geen onverwachte kosten, duidelijk en keurig behandeld

Verkoop
Dennie bellemakers (Helmond)
04-09-2017
10

Duidelijkheid neemt de tijd voor de klanten en goede service

Service
Anoniem
31-08-2017
9

Iedereen is vriendelijk en er wordt gedaan wat moet.

Service
Anoniem
30-08-2017
9

Goede service

Verkoop
Rick (Venlo)
30-08-2017
10

Goede service, top adviseur! Ik ben vanaf nu vaste klant van Toyota!

Service
Anoniem
30-08-2017
9

Goed ontvangst ,met genot van een kopje koffie en vlotte afhandeling,en van uit mijn woning goed bereikbaar

Service
Ted M. Hooglugt (Helmond)
28-08-2017
8

men heeft goed meegedacht en goede service gegeven ook het service pasje wordt door mij zeer gewaardeerd. ik heb reeds een maal gebruik hiervan gemaakt tot volle tevredenheid

Service
Anoniem
23-08-2017
6

slechte behandeling over terugroep actie meerdere malen zelf contact op moeten nemen over gereed staan van auto na onderhoudsbeurt

Verkoop
Jan Gruijters (Asten)
22-08-2017
9

De verkopers waarmee ik te maken heb gehad de afgelopen jaren (dit is mijn 7e toyota) hebben altijd. ook al kwamen niet tot een deal. mij uitermate correct behandeld

Service
Anoniem
18-08-2017
8

correcte afspraak, behandeling, afwerking.Eerlijk gezegd vind ik de vragen lastig. Ik ga ervanuit dat je professioneel benaderd en behandeldwordt en dat gebeurde.

Service
Cees van de Ven (Deurne)
17-08-2017
9

Omdat de digitale en persoonlijke communicatie over de afspraak prima zijn verlopen. De afspraken zijn nagekomen. Alle afspraken en uitvoering van de werkzaamheden zowel vooraf als achteraf zijn besproken en toegelicht.Prettige, vriendelijke en gastvrije ontvangst. Helder, duidelijk en geen verassingen en tegenvallers achteraf.

Service
Maarten v d brand (Boxtel)
08-08-2017
10

Vriendelijk en eerlijk geholpen en verstand van zaken netjes behandeld

Service
Mike van Lierop
03-08-2017
10

Communicatie en hulpvaardigheid.

Service
Toon de Greef (Helmond)
03-08-2017
9

uit ervaring

Service
Anoniem
26-07-2017
10

Zeer fijne dealer waar je als klant gerespecteerd word.

Service
Anoniem
26-07-2017
6

Bijna zonder woorden komen, sleutels inleveren en weg wezen

Service
Anoniem
26-07-2017
8

Je krijgt wat je verwacht, duidelijkheid,vriendelijk, en behulpzaam.

Service
Antoon van Lieshout (Helmond)
24-07-2017
9

Ben al 25 jaar dik tevreden.

Service
Anoniem
24-07-2017
8

Zijn correct. Goed onderhoud.

Service
Frenk Raijmakers (Helmond)
24-07-2017
8

Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
24-07-2017
10

Goede service duidelijke uitleg en de volle aandacht voor je. Super

Verkoop
Dhr. G. Vogels (Helmond)
20-07-2017
8

Vriendelijke en ter zake kundige verkopers. Goede inruilprijs gegeven voor onze oude auto.
Snelle service.

Service
Anoniem
17-07-2017
9

Afspraak via internet gepland daarna kosten opgaaf gekregen en uiteindelijk die kosten als werkelijke kosten betaald

Verkoop
Dhr. stefan rooijakkers (Helmond)
14-07-2017
7

De service was goed de aflevering minder ivm de lak en lijmresten van de beschermfolie niet goed rijklaar gemaakt en ik hoor van familie dat ze bij nieuwe auto's normaal overal een onthulling met doek over de auto doen is bij ons niet gebeurt wel een leuke goodybag gekregen

Service
Rob van Wijk (Helmond)
13-07-2017
10

Goede informatie vooraf bij het inplannen van een onderhoudsbeurt.
Goede informatie bij overdracht voor een beurt.
Tussentijdse resultaten worden direct open besproken. Voorbeeld: de banden zitten qua profiel op het randje. kan nog net wel. Maar ik ga op vakantie naar Oostenrijk dus besluit dat het verstandig is om nieuwe banden te laten monteren. Prima.
Goede uitleg van de resultaten aan de hand van de rekening.

Service
Anoniem
13-07-2017
2

Ik had de auto helemaal volgetankt met benzine en de ruitenwisser vloeistof tot de nok toe bijgevuld. Bij het afhalen vertelde ze me heel leuk dat ze een goedje in de tank hadden gedaan om de motor te reinigen , maar dat kan niet want er kon niks meer bij. Ik had immers de tank volgemaakt tot de nok toe.Hetzelfde verhaal geld voor de ruitenwisser vloeistof. Die hadden ze zogenaamd ook bijgevuld. Ik had al eerder een vermoeden met de vorige keren bij hun bezoek dat ze me proberen te flessen. 800 euro voor een beurt is in mijn beleving niet normaal.Vandaar dat ik dit van te voren gedaan had om te kijken of het ook inderdaad op de factuur vermeld stond. Helaas heb ik niet zo'n grote mond want ik ben geen Brabander. En zeker geen Helmonder.

Verkoop
Dhr.E.E.Reit (Helmond)
13-07-2017
10

De snelle,vriendelijke en deskundige service.

Verkoop
E herwig (Veghel)
12-07-2017
9

Vriendelijke benadering van de klant, niet opdringerig en duidelijke uitleg van alle soorten modellen zodat we de juiste keus konden maken voor de auto die we wilden.

Service
Dhr. G.Adriaans (Meijel)
12-07-2017
9

Alles is oké, heb er niks aan toe te voegen.

Verkoop
Anoniem
03-07-2017
10

een goede service en vriendelijke mensen

Service
M? Jonkers (Someren)
30-06-2017
9

Prima klantgericht, altijd alles in overleg een goede communicatie. Zeer tevreden.

Service
Anoniem
27-06-2017
8

snelle en goede afhandeling

Service
Dhr. Florisse
21-06-2017
9

Goede services, klantvriendelijk en een eerlijke prijs

Service
Annie Harks (Eindhoven )
21-06-2017
10

Altijd vriendelijke ontvangst. Goede uitleg en goede afhandeling.

Service
Anoniem
20-06-2017
8

Goede service , vriendelijke mensen.

Verkoop
Cor Cools (Helmond)
07-06-2017
10

Het hele team krijgt van mij een pluim voor de service die al jaren wordt verleend , heb meerdere auto's gekocht bij deze dealer zowel nieuw als 2e hands , altijd netjes behandeld en geholpen.
Toyota Oostendorp nogmaals bedankt.

Service
Anoniem
07-06-2017
9

Ik werd op tijd gebeld dat ik een afspraak moest maken voor het jaarlijkse onderhoud, de ontvangst was prima. De cappuccino was heerlijk en de wachttijd net te lang. De uitleg omtrent de werkzaamheden was prima en het personeel zeer vriendelijk

Service
Cees Schouten (C.M.) (Helmond)
31-05-2017
10

Mijn contact verloopt in Helmond altijd zoals ik met tevoren had voorgesteld, namelijk buitengewoon goed en allervriendelijkst !!

Verkoop
Henk de Greef (Helmond)
31-05-2017
9

Vriendelijke en kundige mensen.

Service
S Kurek (Someren)
31-05-2017
10

Iedereen aardig ,Leker koffie

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Ik word keurig te woord gestaan, en hoewel het werk een vertrouwenskwestie is, ben ik nooit teleurgesteld.

Service
Jan Verheijen (Someren)
24-05-2017
8

Ik was op de afgesproken tijd aan de beurt.
Maar ik vind het niet nodig om na elke beurt groot of klein een beoordeling te geven.
Als ik niet tevreden ben laat ik het wel horen.

Service
Wouter? Verduin (Mierlo)
24-05-2017
10

Tevreden met service en benadering

Service
Jan brouwers
23-05-2017
8

Wij zijn dik tevreden bij oostendorp helmond

Service
Mevr. van de Wiel
19-05-2017
8

Een zeer correcte behandeling.

Service
Mevr. Ernest (Helmond)
18-05-2017
8

Professioneel, klantvriendelijk en attent. Wat wil je nog meer.

Verkoop
eric heijnen (meijel)
18-05-2017
10

Keurige ontvangst, uitstekende communicatie,nette afwikkeling

Verkoop
Rinus Swinkels (Milheeze)
17-05-2017
9

Ben zeer tevrede

Service
Jan van Mierlo (Helmond)
12-05-2017
10

Oostendorp auto Helmond komt op mij zeer vertrouwd over, de persoonlijke benadering en de correctheid van het personeel geeft je als klant meteen een prettig gevoel.
indien er onverwachte dingen geconstateerd worden wordt je direct benaderd met gedegen uitleg en de evt. kosten die hieraan verbonden zijn.
kort gezegd ik heb voor de volle 100% vertrouwen in hun oordeel en aanbevelingen.

Service
Anoniem
11-05-2017
8

Ik ben zeer tevreden

Service
J, vd Bogaard
11-05-2017
8

is een correct bedrijf

Service
Anoniem
11-05-2017
10

is altijd netjes en goed

Verkoop
Anoniem
10-05-2017
8

Plezierige en correcte gang van zaken tijdens aankoopproces en aflevering van de auto daarna.

Service
Henk de Greef (Helmond)
03-05-2017
9

Een prima en prettig bedrijf.Vriendelijke en bekwame behandeling.

Verkoop
Anoniem
28-04-2017
10

Open, vriendelijk en goede kop koffie helpt ook altijd mee.

Service
Paul Nolens (Helmond )
26-04-2017
10

Klantvriendelijk en servicegericht.

Service
Anoniem
20-04-2017
6

Ik vind de verkoopafdeling arrogant en neerbuigend overkomen.
Bovendien meen ik dat dealer slecht met mijn tijd omgaat.
Er zou (op verzoek van mijzelf) een leenauto ter beschikking zijn.
Dit is telefonisch, én op later tijdstip per mail, afgesproken.
Op de ochtend van de afspraak blijkt de leenauto niet beschikbaar.
Als passende oplossing word mij de mogelijkheid aangeboden om tijdens de werkzaamheden die één uur in beslag zullen nemen maar te wachten in de wachtruimte van dealer.
Zonder enige vorm van bericht lopen de werkzaamheden uit tot ruim anderhalf uur wat verder niet toegelicht wordt.
Bovendien blijkt op later moment mijn voorruit aan de binnenzijde vettig te zijn.
Al met al geen strakke actie van dealer.

Service
C. Waterschoot (Helmond)
19-04-2017
10

Vanaf moment van afspraak maken t/m ophalen na de beurt verloopt alles correct, vriendelijk en krijg ik uitgebreidde informatie over de werkzaamheden en de nota.

Service
Anoniem
19-04-2017
5

Een aygo van 10 jaar een beurt , grote, met reparatiekosten, bijna 900€ ! Daar wil ik wel eerst voor gebeld worden! Volgen mij meer als 10 % van de waarde!!

Service
Anoniem
19-04-2017
8

Goed behandeld

Service
Melanie Smits (Helmond)
18-04-2017
9

Vriendelijke medewerk(st)ers. Telefonische afspraak verliep prettig. Ik kreeg van te voren nog een herinnering dat mijn auto in de garage verwacht werd. Tijdens het maken van de afspraak al een (voorlopige) prijsopgave gehad voor de grote onderhoudsbeurt. Tijdens de werkzaamheden bleek alleen een ruitenwisser defect te zijn, hierover ben ik netjes gebeld en heb voor deze reparatie ook meteen een prijsopgave gekregen.

Verkoop
Martina van der Poel (Helmond)
12-04-2017
10

Zeer goede service eerlijk en klantgericht

Service
Anoniem
12-04-2017
9

Ik vertrouw er op dat alles goed gedaan wordt
De uitleg over de werkzaamheden is duidelijk,de auto werd weer netjes afgeleverd en het is een prima wachtruimte, met aandacht voor de klant

Service
Henrie Claassen (Helmond)
12-04-2017
9

Ik kom hier al vanaf 1990 en ben uitermate tevreden.

Service
Jan B. (Helmond)
06-04-2017
9

Uitstekende service, prima prijs kwaliteit verhouding

Service
P.A. van Melis (Helmond)
05-04-2017
10

Omdat ik hier correct word bediend

Service
Petra Reuvers (Someren)
05-04-2017
9

Vriendelijke, correcte mederwerkers. Lekkere koffie tijdens het wachten en het wordt altijd allemaal goed geregeld.

Service
P. van Moorsel (Helmond)
05-04-2017
10

Goede service en klantvriendelijk.

Service
Dhr. G.J.van Bussel (Helmond)
05-04-2017
10

De dealer is vriendelijk en werkt netjes en volgens afspraak.

Service
Anoniem
31-03-2017
10

wij zijn altijd tevreden met de vriendelijkheid en kundigheid die bij Oostendorp vanzelfsprekend is

Service
Optimalpme, F. Bekx (Helmond)
30-03-2017
10

Klantvriendelijk, duidelijk en eenduidige communicatie.
Correct

Service
Anoniem
27-03-2017
8

Goed service en omgang.

Service
Dhr Jma Arts (Mierlo)
27-03-2017
9

Ben zeer tevreden over de ontvangst, krijg over de verrichte werkzaamheden de juiste uitleg.

Service
Anoniem
23-03-2017
10

eerlijk en vertrouwd

Service
Karel de Greef (Helmond)
23-03-2017
8

Goede service

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Vriendelijke en correcte mensen aan de balie.
Kan altijd terecht wanneer er iets niet in orde zou zijn.
Wachten is niet erg, er is een prettige plek om te zitten en iets te drinken.
Naar mijn mening is altijd alles goed nagekeken, werkformulieren worden volledig afgevinkt en achteraf krijg je altijd nog uitleg over de werkzaamheden.

Service
Anoniem
16-03-2017
10

Wij zijn altijd zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en deskundig advies van de dealer

Service
Tony Peters (Helmond)
16-03-2017
9

Wij zijn zeer tevreden over de service van Toyota garage

Verkoop
Yuri Kuraesin
16-03-2017
10

Zeer kundig en vriendelijke geholpen.

Verkoop
Mark h. L. Van seggelen (Helmond )
08-03-2017
9

Super behandeld alsof ik de auto zelf bij hen had gekocht ondanks dat ik hem heb gelaesd

Service
Mevr.M.van Aerle bongers (Helmond)
01-03-2017
10

Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar.

Verkoop
Aj martens (Helmond)
18-01-2017
8

Vriendelijk en welkom

Service
J.Buijs (Helmond)
15-12-2016
10

Wagen is hier gekocht en al 10-11 jaar tot volle tevredenheid in onderhoud

Service
Anoniem
14-12-2016
10

Vaste prijsopgave voor regulier onderhoud

Verkoop
Cor Cools (Helmond)
09-12-2016
10

Team Toyota , bedankt voor het afleveren van mijn nieuwe Yaris, correcte behandeling , en het altijd te woord en klaar staan als er zich iets voor doet. Er wordt altijd een passende oplossing gezocht.
Met dank

Verkoop
Leo Kivits (Aarle-Rixtel)
09-12-2016
10

Vriendelijke, professionele en zakelijke benadering.

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

Prima

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

Zeer vriendelijk, klantgericht. Biedt een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding, hetgeen resulteert in een uiteindelijk goede inruilprijs.

Verkoop
F.Bekx (Optimalpme) (Helmond)
09-12-2016
7

Prettige locatie. Ruim gevulde showroom. Prettig priveruimten.schone profesionele indeling. Nette correcte verkoop/balie en werkplaatsmedewerkers.
Enthousiast over hun product, met ruime productkennis.

Service
Rini van der Heijden (Helmond)
01-12-2016